A 38 nm-es lakásuk megtartásáért küzd a négy fős család

pizza-5149846_960_720

János 36 éves, Budapesten él feleségével Katival és két fiával (Jánoska 1 éves, Péter 8), egy 38 nm-es lakásban. A család minden vágya, hogy ez a lakás az ő tulajdonuk legyen.

A lakást teljes önerőből nem tudják megvásárolni, ehhez hitelt is igénybe kell venniük. Egyszer már sajnos elveszítették, de most visszakapták a visszavásárlási jogot. János és Kati keményen küzdött azért, hogy újra lehetőségük legyen a lakás megvásárlásához.

Sajnos jelentős köztartozásuk van. Ennek törlesztésére, rendezésére kérnek segítséget. János pizzafutárként dolgozik most, jelenleg próbaidős.  Kati GYES-en van a picivel, a nagyfiú, Péter majdnem kitűnő tanuló.                                                          

A négy tagú család havi jövedelme 170.000,- Ft (János keresete és a GYES) Ebből kell, hogy mindenre jusson, a számlákra, a lakhatási költségekre, a tartozás fizetésére, ételre, önmaguk fenntartására, de sajnos ennyi mindenre nem elég ez a jövedelem, ezért kérnek segítséget.

Amire szükség lenne: anyagi segítség (bankszámla van), hogy ne veszítsék el a lakást, az otthonukat. Az 1 éves Jánoskának pelenka, ruha, cipő, baba ápolási cikkek, játék. A 8 éves Péternek tanszerek az iskolakezdéshez, ruha 140-es a mérete és 33-as cipő. A hűtőszekrény is cserére szorul. Azonban minden segítséget szívesen fogadnak, örülnek neki.

Mindkét szülő életében a fiaik a legfontosabbak, gondoskodnak róluk, és szeretnének normális életet biztosítani. Ezért a lakás megvásárlása az első, és legfontosabb most.

Jelige: „Gyermekeim jövője 20210705”

Share on facebook
Megosztás