A bajban találtak egymásra, és együtt 10 gyermeket nevelnek

boys-1283786_960_720

Bács-Kiskun megyében él a 33 éves Eszter, és párja Zsolt. A bántalmazó kapcsolatból kilépő 4 gyermekes édesanya és a hatgyermekes, özvegy édesapa együtt szeretnének új életet kezdeni.

Esztert volt párja, akitől 4 gyermeke született, testi és mentális terrorban tartotta. Eszternek nem volt más választása, mint kilépni a bántalmazó kapcsolatból a maga, és gyermekei érdekében. A volt férj sajnos a mai napig fenyegetést jelent, szerencsére leginkább verbálisan, a gyermekei sorsa nem érdekli.

Zsolt felesége sajnálatos módon 2 éve hunyt el, rákbetegségben. Egyedül maradt a 6 kisgyermekkel, de a cél, hogy felnevelje őket, megacélozta őt.

Miután Eszter és Zsolt egymásra találtak, közösen gondoskodnak a 10 kiskorú gyermekről. Korábban a lakhatásuk is nehézkes volt, de Zsolt szert tett egy saját tulajdonú családi házra. Az ingatlant hitel terheli, de legalább van fedél a fejük felett és van lehetőségük szépíteni, komfortosabbá tenni a házat.

A családfő 8 általánost végzett, jelenleg segédmunkásként dolgozik, állandó munkahelye van, Eszter főállású anya.

Kapcsolatuk az elmúlt években szövődött, előtte mindketten megjárták a maguk poklát ahhoz, hogy most kiegyensúlyozottan, szeretetben élhessenek egymással.

Amire szükségük van: tetőcseréhez-falazáshoz építőanyagok, nyílászárók, ruhanemű a gyermekeknek, tartós élelmiszer, pénzadomány (bankszámlaszám van). A ház több helyen beázik, nem lehet sokáig halogatni a munkálatokat.

Nagy hasznát vennék kerékpároknak a gyermekeknek a közlekedéshez.

 

5-17 éves gyermekek élnek a családban, zömmel lányok, kivétel a 13 és 15 éves fiú. Mivel nagy létszámú a gyermeksereg, aki őket ruhával-cipővel támogatná, írjon nekünk a támogatói felületen a jeligére hivatkozva, és megírjuk a pontos méreteiket!

Jelige: „Összetartó család 20200622”

Share on facebook
Megosztás