A bántalmazott édesanya minden vágya a nyugodt vidéki élet

A fővárosban élő 40 éves Katalin, négy gyermek édesanyja egy bántalmazó kapcsolatból menekül el a saját és gyermekei biztonsága érdekében. Az új életüket gyermekeivel vidéken szeretné újrakezdeni.

Az édesanya 8 általános iskolai végzettséggel rendelkezik, napi 4 órában takarít. Bevételükhöz emellett családi pótlék és a főállású anyasági támogatás tartozik. Katalinnak szívproblémái vannak, melyre minden hónapban ki kell váltania a gyógyszert.

Katalinék novemberben költöztek egy anyaotthon biztonságába, itt megpróbálnak megerősödni, hogy a kitűzött célt minél előbb elérhessék (1 évig maradhatnak). Az édesanya már beadta a válókeresetet és távoltartási végzést is kért.

Amivel segíteni tudsz nekik: pénzadomány (bankszámlára tudják fogadni), ruhanemű, tartós élelmiszer. És ami a legfontosabb: lakhatási lehetőség vidéken. 

Méreteik:
Gábor: 146 cm magas, 37-es cipő.
Hanna: 134 cm magas, 33-as cipő.
Krisztián: 128 cm magas, 32-33-as cipő.
Mária: 116 cm magas, 27-28-as cipő.
Katalin, édesanya: 160 cm magas, 38-39-es cipő.

Katalin a gyermekeit mindennél jobban szerető és óvó édesanya, aki bízik abban, hogy hamarosan békében és nyugalomban élhetnek majd együtt. Minden apró segítségért végtelenül hálás, amivel meg tudja valósítani a célját.

Jelige: Vidékre költözünk 20231011

Share on facebook
Megosztás