A család nehéz anyagi helyzetben neveli 5 kisgyermekét

Ágnes és János egy Somogy megyei településen élnek öt gyermekükkel, egy négyszobás családi házban. Víz, villany van, de gáz nincs, így fatüzelésű kályhával fűtenek.

János minimálbérből próbálja eltartani családját: élettársát és öt gyermekét, Ágnes GYES-en van a legkisebb 2 éves kisfiúval. Mindketten 8 általánost végeztek. János próbál lehetőségeihez mérten másodállást vállalni. A közüzemi számlákkal elmaradásban vannak, nagyon kevés marad a megélhetésre.

Amire szükségük van: elsősorban anyagi támogatás, amit bankszámlán is tudnak fogadni, tartós élelmiszer, mosógép, ágynemű, ruházat, teatűzhely vagy kályha, mosószer, pelenka, laptop, játékok.

A gyerekek méretei: Zsolti 162 ruha és 42 cipő, Dávid 122 ruha és 35 cipő, Márk 104 ruha és 30 cipő, Marci 104 ruha és 27 cipő, Bendegúz 98 ruha és 23 cipő, 7-18 kg méretű pelenka. A szülők méretei: Ágnes S/M méret és 37 cipő, János M méret és 43 cipő.
A fiúk nagyon szeretnek focizni és biciklizni.

A hétfős család nehezen viseli a nehéz körülményeket, az édesapa sokat aggódik, hogyan teremthetne jobb feltételeket a családjának. Együtt próbálnak megoldást találni.

Jelige: „Magyarország 20221012

Share on facebook
Megosztás