A családfő vese-transzplantációja volt minden reményük, ami sajnos kilökődött, kálváriájuk folytatódik

Magdi Pest megyében, egy kisközségben él 9 éves kisfiával és élettársával. Miután saját házát elárverezték tartozás miatt, anyósával élnek egy fedél alatt nagy-nagy szükséget elszenvedve. A családi ház felújítandó állapotú, sürgősen cserélni kell az ablakokat, redőnyöket, besüvít a szél a réseken. Ezen kívül nagy gondot jelent a tüzelő a fatüzelésű kályhába, a villany feltöltő-kártyás, víztartozás miatt csak szűkítve tudnak vizet vételezni.

A fiatal, 34 éves édesanya életkorát meghazudtoló élettapasztalattal bír. Már gyerekként megtudta, hogy milyen nehéz egyedül, stabil családi háttér nélkül elindulni az életben. Kamaszként egy lakásotthonban élt, ahonnan kikerülve vásárolt egy picike házikót, amit elárvereztek.

Élettársa 18 éves kora óta vesebeteg, állapota folyamatosan romlott, végül már 2 naponta vált szükségessé a dialízis. A tavalyi évben felcsillant a remény, egy új vesét ültettek be számára. A szervezete sajnos nem fogadta be, kilökődött, így minden ott folytatódott, mint a műtét előtt. Sajnos látása is már csak részleges, munkát nem tud vállalni. Magdi alkalmi munkákból egészítette ki csekély bevételüket (jelenleg 50-60 ezer Ft-ból élnek).

Amire szükségük van: pénzadomány, tartós élelmiszer, tűzifa, a 9 éves kisfiúnak ruha és cipő. Méretei: 134 cm, 37-es cipő. Nagyon szereti az állatos könyveket.

Magdi próbál nem összetörni a gondok súlya alatt, de kilátástalan helyzetükön csak külső segítséggel tud változtatni. Pénzadományt bankszámlaszámra is tudnak fogadni.

Jelige „Liliom1 20220923”

Share on facebook
Megosztás