A súlyos rákbeteg édesanya a gyógyszerei kiváltásához kér segítséget

A 49 éves Vera tüdő- és mellrákja , a harmadik stádiumba lépett. Hajdú-Bihar megyében él, Debrecentől 40 km-re, 16 éves lányával, Katinkával, aki ápolónőnek tanul. Vera egyedülálló (80%) leszázalékolt anyuka.

Folyamatosan Debrecenbe kell járnia kezelésre. Mostanra nagyon legyengült, gyakran befullad, nem utazhat egyedül, ezért valakit mindig fogad, aki elviszi őt és ez elég sokba kerül.

Anya és lánya nagyon nehéz körülmények között élnek. Az összes jövedelmük 63.000 Ft, ebből próbálnak mindent kigazdálkodni: fedezni a háztartást, a 8 féle, havonta 20 000 Ft-ba kerülő gyógyszert, amit Verának szednie kell és a kórházba utazás költségét is. A gyógyszerek rendszeres szedése nagyon fontos a kezelések hatékonysága érdekében. Ezek kiváltásához kér Vera anyagi segítséget, hogy minél tovább tudjon lányával együtt lenni.

 

Vera és Katinka hiszi, hogy most még nincs késő, még megfordítható a folyamat.

Vera egész életében becsületesen dolgozott, mindent megtett a családjáért. A helyi önkormányzatnál volt alkalmazásban, majd a helyi sportcsarnokhoz került, időseket ápolt. Most ő szorul segítségre. Lánya iránti szeretete és a meggyőződés, hogy lesz ideje felnevelni őt, ez ad Verának erőt és hitet a gyógyulásban.

 

Amire szükség lenne: anyagi támogatás (bankszámla van)

Jelige: „Remény a gyógyulásban 20200621”

Share on facebook
Megosztás