Agyvérzés után lábadozik, három gyermeke élteti az elvált anyukát

Csongrád megyében, a Dél-Alföld legnagyobb településén él összkomfortos albérletben, a 32 éves, fiatal elvált édesanya, Erika és három kisgyermeke. Lakhatásuk költségei nagy terhet rónak az édesanyára.

Erika nyáron agyvérzést kapott, ő is és a gyermekek is nagyon megszenvedték ezt az időszakot. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy felépült annyira, hogy önmagát és a kicsiket el tudja látni. Máig vizsgálják a kiváltó okot, rendszeresen gyógyszereket kell szednie, visszamaradt tünet, amivel együtt kell élnie: jobb oldali látótér- kiesés.

A betegség előtt sem dolgozott főállásban, a legkisebb gyermekkel GYES-en van, a felépülés függvénye, hogy mit és mennyit tud majd dolgozni a későbbiekben.

Erika a fix költségek kifizetése után 60 ezer Ft-ból tartja fenn magukat. Néhány szolgáltatónál már felhalmozott tartozása van, sajnos ezek rendezésére egyáltalán nem futja, a mindennapok a túlélésről szólnak.

A legkisebb gyermek még csak 1 éves, ha nemsokára bölcsődébe tudja adni, igyekszik újra a végzettségének megfelelő állást találni (bolti eladó).  

Amire szükség van: tartós élelmiszer, tisztítószerek, a gyermekeknek ruhanemű. Az őszi-téli időszakban Marslakócska gyermekvitamin a betegségek megelőzésére. Hálás lenne, ha valaki segíteni tudna a bevásárlásban, mivel Erika nehezen tudja megoldani a gyerekek miatt. Pénzadományt bankszámlára tudnak fogadni.

A gyermekek méretei: 11 éves kislány: 158-164-es ruha, 35-36-os cipő. 6 éves kislány: 158-as ruha, 31-32-es cipő (széles fazon, magas a lábfeje), 1 éves fiúcska: 92-es ruhaméret, 20-as cipő és DADA típusú pelenka 5-ös méret.

A melegszívű, pozitív szemléletű édesanya csak a gyermekeiért él, mindent megtesz, hogy stabilizálni tudja négyük életét.

Jelige: „Szeretetben 20221106

Share on facebook
Megosztás