Az új otthon megteremtéséért küzd az elszánt édesanya

Csillag Zsuzsanna_20_

Győr-Moson-Sopron megyében, a megyeszékhelyen él a nagy szükséget elszenvedő, depresszióval küzdő 48 éves édesanya, Eszter.

Az egyik megoldandó probléma, amire mielőbbi megoldást kell találnia, az az állandó lakhatás. Október közepéig el kell hagyniuk albérletüket, ahol jelenleg élnek. A lakáskeresés nagyon nehéz, az új helyeken jóval magasabb kauciót kérnek, mint amit ki tudna fizetni.

Eszter most egy ismerősük önkormányzati lakásában  lakik 10 és 17 éves lányaival, valamint vak unokaöccsével. Azonban az idő ketyeg, már nem maradhatnak itt sokáig. Mindenki nagyon szeretné, ha a család új otthonra lelne, ennek egyetlen akadályát az anyagiak jelentik.

Eszter 4 órás, bejelentett állásban dolgozik, de ez sajnos nem elég arra, hogy stabilizálja az anyagi helyzetüket és megoldja lakhatásukat. Egészségi állapota nem tökéletes, a depresszión kívül érszűkületi és mozgásszervi bajok is gyötrik.

Amire szükségük lenne: segítség egy saját otthon megteremtéséhez (kaució). A lányoknak ruha és cipő, méreteik: 146-os és 160-as ruha, 36-os cipő.

Kedves és elszánt, gyakorlatilag minden segítségért rendkívül hálás tudna lenni. Pénzadományt számlaszámra tud fogadni. Szívesen vállalna takarítói állást Győrben.

Jelige: „Bianka_20210324”

Share on facebook
Megosztás