Az új otthon megteremtéséért küzd az elszánt édesanya

ruin-540835_960_720

Győr-Moson-Sopron megyében, a megyeszékhelyen él a nagy szükséget elszenvedő, depresszióval küzdő 47 éves édesanya, Eszter.

Az egyik megoldandó probléma, amire mielőbbi megoldást kell találnia, az az állandó lakhatás. Eladták a korábbi albérletet, amiben a család élt, a megemelkedett árak és az anyagiak hiánya miatt nem tud újat bérelni. Mindenütt legalább 2 havi kauciót kérnek letétként, ez most Eszter számára a lehetetlennel egyenlő. Jelenleg egy rokonuknál lakik 9 és 16 éves lányaival, de sajnos csak december végéig maradhatnak. Továbbá Eszter gondoskodik 36 éves vak unokaöccséről is. Mindenki nagyon szeretné, ha a család új otthonra lelne, ennek egyetlen akadályát az anyagiak jelentik.

Ebből az alaphelyzetből adódik a másik megoldandó probléma, nevezetesen, hogy a bevételeket növelni tudja egy stabil állással. Sajnos jelenleg nincs munkája, 8 általánost végzett, egészségi állapota pedig nehezíti az elhelyezkedést. A depresszión kívül érszűkületi és mozgásszervi bajok is gyötrik.

Kedves és elszánt, gyakorlatilag minden segítségért rendkívül hálás tudna lenni. Pénzadományt készpénzben tud fogadni. Szívesen vállalna takarítói állást Győrben.

Jelige: „Bianka_20210324”

Share on facebook
Megosztás