Az utcára kerülhet a budapesti asszony két beteg gyermekével

budapesti_asszony

kép forrása: Unsplash

A 35 éves budapesti édesanya nehéz körülmények között neveli két beteg gyermekét. A család egy összkomfortos panellakásban él, ami nem a sajátjuk, albérlet. A lány 15 éves, asztmás, a kisfiú 5 éves, és tartós vesebeteg. Az édesanya postás, de sajnos a kisfiú nagyon sokat beteg, így többet vannak a kisfiúval otthon, vagy kórházban, ezekben az időkben pedig nem tud dolgozni.

A járvány miatt és a sok betegség miatt nem tudták rendszeresen fizetni a lakbért, így jelentős tartozást halmoztak fel. A csekkeket a fizetéséből befizette, de így nem marad a családnak másra pénze. Ezen felül pedig inkasszó várható az édesanya számláján, akkor pedig a csekkeket sem fogják tudni befizetni.

Nagy baj, hogy utcára kerülhetnek a fizetetlen bérleti díj miatt. Ezen kívül több tartozása van a családnak ismerősök felé, továbbá a Providentnek is tartoznak.

Az autójuk meghibásodott, ami hatalmas nehézséget okoz, mert a járvány miatt a kisfiút nemigen tudják tömegközlekedéssel orvoshoz vinni.

 

A legnagyobb segítség pénzadomány lenne a családnak (van bankszámlaszámuk), hogy adósságaikat kifizethessék. Ezen kívül nagy szükség lenne az autójuk megjavítására, vagy egy másik autóra, amit használni tudnak. A kislány havi gyógyszere 10.000 forint. Tartós élelmiszert, a gyerekeknek vitamint is szívesen fogadnak.

 

Az édesanya szűkszavú, zárkózott. Csak keveset beszél élettársáról, aki munka nélkül van és a kapcsolatuk megromlott. Az édesanya egyedül áll helyt a nehéz helyzetben gyerekei mellett.

Nem adja fel, minden erejével azon van, hogy kimásszon a családja ebből a helyzetből. Sok játékot kaptak, amit szívesen továbbadna olyan családoknak, akiknek szüksége lenne rá.

Jelige: „Remény 20200904”

Share on facebook
Megosztás