Bántalmazó kapcsolatból menekült el az édesanya kislányával

Szófiát a férje rendszeresen bántalmazta, így ő és kislánya a válóper ideje alatt kénytelenek voltak otthonukból elköltözni. Szófia egyik ismerősén keresztül sikerült albérletet találniuk a fővárosban, itt élnek jelenleg is.

A lakás kb. 50 nm, másfél szobás, összkomfortos. Víz, villany, házközponti fűtés van. Az ingatlant szinte teljesen üres állapotban bérli, egy franciaágy és egy hűtőszekrény van benne, mosógépet kölcsön kapott.

December közepén sikerült elhelyezkednie napi 8 órában, de sajnos megszűnt a lehetőség, mert sokszor otthon kellett maradnia, mivel kislánya sokat betegeskedett. Jelenleg munkát keres és alkalmi munkát is vállal.
Az apa korábban odaadta a családi pótlékot, de ez is hektikussá vált, nem tud vele fix bevételként kalkulálni.

Kiadásait tekintve egy havi kauciót még ki kell fizetnie, amire január közepéig kapott haladékot. A rezsi havonta nagyjából 45 ezer Ft. Végrehajtással terhelik a fizetését egyéb tartozás miatt, ez kb. 500 ezer Ft. Miután mindent kifizet, ruházkodásra és élelmiszerre alig marad pénzük. Önmagán kívül másra nem számíthat, saját családjával nem tartja a kapcsolatot.

Amivel segíteni tudsz:

Elsősorban pénzadományra van szüksége (főleg készpénzben tudja fogadni). Szükségük lenne egy ruhásszekrényre, illetve konyhai, lakberendezési tárgyakra, ruhára, tartós élelmiszerre.

Méreteik:
Szófia 160 cm magas, ruhamérete M-es (36/38-as), 38-as lába van. 

Kislánya négy éves, 110/116-os méretű ruhákat hord, cipőmérete 27-es. Nagyon szeret babázni, szereti a Barbie és a Frozen babákat. Szeret társasozni, rajzolni, színezni és kedveli a kreatív játékokat is.

Szófia szerencsére egészséges, talpraesett, ambiciózus, derűlátó édesanya, aki szeretne mindent megtenni önmaga és kislánya biztonságáért, boldogabb életéért.

Jelige: „Hóvirág 20221215”

Share on facebook
Megosztás