Daganatos betegséggel küzd az egyedülálló édesanya

Nikolett egy Baranya megyében élő kétgyermekes édesanya, akinél nemrégiben nőgyógyászati daganatot diagnosztizáltak. Ez a betegség minden szempontból megnehezíti az egyedülálló anyuka amúgy sem könnyű életét.

Niki és gyermekei egy 1,5 szobás albérletben laknak. A nagylány már középiskolás, szakácsnak tanul, nagyon szorgalmas, kitartó gyerek. A fiúgyermek 10 éves lesz hamarosan, ő még általános iskolába jár. Niki két munkahelyen dolgozik, hogy az albérletet ki tudja fizetni, heti 3 napot takarít, illetve 2-4 napot vendéglátásban tölt, ha hívják. A nyáron sajnos rosszul lett, kórházba szállították, ahol megállapították, hogy egy nőgyógyászati daganat okozta a tüneteit. Novemberre sikerült időpontot kapnia az onkológiára, ahol majd megbeszélik az orvossal, hogy mi a további teendő, kell-e műteni, mik a kilátások. Nagyon aggódik az édesanya, ez a hír teljesen letaglózta.

A betegsége igen kellemetlen tüneteket, rosszulléteket okoz, ami miatt nem tud annyit dolgozni, így a bevétele is kevesebb. Emiatt az albérleti díj fizetésével is elmaradt, 3 havi díjjal tartozik. Segítsége nincsen, a kisebb gyermek után alig kap gyerektartást, ennek emelését kérte, ez az ügy folyamatban van a bíróságon.

Próbál könnyebb munkát találni, ebben is elfogad segítséget, van ügyfélszolgálatos tapasztalata, dolgozna akár home office-ban, sőt kéz-és lábápoló, műkörömépítő végzettsége is van.

Amire szükség van: pénzadomány az albérleti díj tartozás rendezésére. Emellett elfogadna egy hűtőt, illetve egy 38-39 méretű kényelmes, akár gyógycipőt, amiben a munkáját komfortosabban tudná végezni, mert az álló munka tovább rontja a visszerességből adódó panaszait. Tartós élelmiszert, vitaminkészítményt is örömmel fogadnak, anyukának vaskészítményt.

Nikolett nagyon bízik a gyógyulásban, és hogy rendbe tud jönni az életük. Nagyon szégyelli, hogy most ilyen helyzetbe kerültek. Rendkívül agilis, talpraesett hölgy, korábban sikeres vállalkozó volt, de sajnos a covid tönkretette, és azóta egyre több nehézség adódik az életében, melyektől nehezen szabadul.

Jelige: „Nőszirom 20221025”

Share on facebook
Megosztás