Egy keresetből élnek négy gyerekkel egy albérletben

Ledényi_Viki_26

A fővárosban él Eszter, a 38 éves édesanya férjével és négy kisgyermekükkel. A jelenlegi lakásuk egy panellakás, melyben szűkösen, de elfér a család. Sajnos nemrég ágyi poloska fertőzés miatt szinte minden bútorukat ki kellett dobni, szeretnének új lakásba költözni, de a kaució kifizetése jelen helyzetben nagy gondot okoz a családnak.

Eszter és párja is szerencsére egészséges, munkaképes. Az édesapa szakmunkás végzettségű, vagyonőr és építkezéseken segédmunkásként szokott dolgozni, most csak az ő fizetéséből él a család. Eszter otthon van a gyerekekkel, korábban eladóként dolgozott.

Az elmúlt év őket sem kímélte, az egyik gyermek elkapta a vírusfertőzést. Ennek folyományaként az apa sem tudott huzamosabb ideig dolgozni, szinte csak a családi pótlékból éltek, az élelmet támogatók adták össze részükre. Hitelük szerencsére nincsen, de az albérlet fenntartásának költsége felett nem tudnak spórolni, így nincs esélyük továbblépni.

Amire szükségük volna: pénzadomány új albérletre/ kaucióra (bankszámlaszámra), tartós élelmiszer, tisztítószer, bútorok a gyerekszobába: emeletes ágy, szekrények.

A gyerekeknek ruha és cipő, játékok: 3 éves kislány: 23-as cipő, 110-es ruhaméret, szeret babázni, építőzni. 4 éves fiú: 28-as cipő, 110-es ruhaméret, lego és dínó rajongó. 6 éves lány: 30-as cipő, 116-os ruhaméret, biciklizni szeret. 9 éves fiú: 34-es cipő 134-es ruhaméret, foci és számítógépes játékok érdeklik.

Eszter nagyon kedves, szeretetreméltó hölgy, aki bízik a jobb élet reményében.

Jelige: „Jobb élet 20210504”

Share on facebook
Megosztás