Egy női hős igazi kálváriája

Magdi még csak 34 éves, de életkorát meghazudtoló élettapasztalattal bír. Egy pest megyei kisközségben él családjával: 9 éves kisfiával, élettársával és az anyósával.

Már gyerekként megtapasztalta, hogy milyen nehéz egyedül, stabil családi háttér nélkül elindulni az életben, hiszen kamaszként lakásotthonban élt. De erős természetéből fakadóan onnan kikerülve nagyon fiatalon tudott vásárolni egy picike házikót, amit azonban később sajnos elárvereztek.

Magdi élettársa 18 éves kora óta vesebeteg, állapota folyamatosan romlott, végül már kétnaponta vált szükségessé a dialízis. A tavalyi évben felcsillant a remény: Zoltán új vesét kapott. Szervezete azonban sajnos nem fogadta be a beültetett vesét, az kilökődött. Ezután minden ott folytatódott, mint a műtét előtt. Zoltán látása is már csak részleges, munkát nem tud vállalni. Magdi alkalmi munkákból egészítette ki a család csekély bevételét (jelenleg 50-60 ezer Ft-ból élnek).

A mostani családi házuk felújítandó állapotú, sürgősen cserélni kell az ablakokat, redőnyöket, a szél besüvít a réseken, de nagy gondot jelent a rezsi maga: a tüzelő megléte a fatüzelésű kályhába, a villany feltöltőkártyájának visszapótlása, és csak szűkítve tudnak vizet vételezni is víztartozásuk miatt.

Amire szükségük lenne: pénzadomány, tartós élelmiszer, tűzifa, a 9 éves kisfiúnak ruha és cipő. Méretei: 176 cm, 37-es cipő. Nagyon szereti az állatos könyveket, a világító játékokat, de nagyon örülne egy használt laptopnak is.

Magdi próbál nem összetörni a gondok súlya alatt, hiszen hihetetlen erővel bír, de kilátástalan helyzetükön most csak külső segítséggel tud változtatni.

Pénzadományt bankszámlaszámra is tudnak fogadni.

Jelige „Liliom1 20220923”

Share on facebook
Megosztás