Egyszeri segítséget kér a dolgos édesapa

Egy Zala megyei városban neveli 2,5 éves kisfiát Adrienn és a lelkiismeretes Péter egy saját tulajdonú, régi vályogházban.

Péter több műszakban dolgozik egy gyárban, igazi dolgos édesapa, aki mindent megtesz azért, hogy a hiteleiket mielőbb ki tudják fizetni. Bevételüket Péter fizetése, a kicsi után járó GYES, illetve a családi pótlék teszik ki. Kiadásuk havonta kb. 210 000 Ft (120 000 Ft rezsi, 48 000 Ft + 6500 Ft OTP kölcsön, 17 000 FT Telekom, 15 000 Ft egyéb hitel).

Adrienn rosszul hall, fogyatékkal él, de nagy szeretetben és odaadással neveli kisfiukat.

Házukat fával fűtik, és a villany és a víz is be van kötve. A mosdó és a fürdő fel van újítva, a konyha, illetve a ház eleje felújítás alatt van.

A ház állapota miatt azonban nem lehet derítőgödröt bekötni, ezért legnagyobb szükségük jelenleg egy szippantós autó megrendelése lenne, amit évente egyszer szoktak kihívni. Ennek költsége kb. 60 000 Ft, amelyre most nem tudnak elég pénzt kiszorítani.

Kisfiuk, Beni nagyon szeret autókkal játszani, 23-as cipőt és 92-98-as ruhát hord.

Amivel tudsz segíteni nekik: anyagi támogatás (bankszámlára tudják fogadni), tartós élelmiszer, ruhanemű, cipő és játékok a kisfiúnak.

Péter éjjel-nappal azon dolgozik, hogy kisfiuk megfelelő körülmények között nőhessen fel. A legkisebb támogatás is nagyot lendítene a helyzetükön, és megkönnyítené az életüket.

Jelige: „Szippantó 20230711

Share on facebook
Megosztás