Életképek

Felhívás

Örülünk, ha beszámolsz nekünk arról, hogyan élted meg a támogatást, kapcsolatot. (Minden pozitív és negatív élmény tanulságos lehet nem csak nekünk, hanem a további segíteni akaróknak is.) Ha kedved van ezt egy történetben megírni, örömmel várjuk, és lehetőséget adunk az oldalon való megjelentetésre, hogy kedvet hozzunk másoknak az adományozáshoz.

Legfrissebb életképek

Beszélgetés Spitzer Gyöngyi Somával Segítek egy családot programjáról

Spitzer Gyöngyi, Soma, Soma Mamagésa, Somita…ez mind egyetlen személyt jelöl. Egy hatalmas energiákkal bíró közéleti szereplőt, énekest, számos könyv szerzőjét, aki az önismerethez, az önmeghaladáshoz vezető út számtalan formáját bejárva, most a szolgálat és mások megsegítésének ösvényét gyakorolja. Riportunkban a “Segítek egy családot” nagyívű kezdeményezéséről beszélgettünk.

Önkéntesként a Segítek egy családot csapatban

Több mint ötven önkéntes, bő egy év alatt, eddig több mint száz családot tudott támogatókkal összekötni az ország valamennyi megyéjében a Segítek egy családot kezdeményezés által. Ez Magyarország első olyan programja, ahol a támogatásra szoruló és a támogató közvetlen megtalálhatja egymást. „Közvetlen segítség kézből kézbe, közvetítők nélkül.”

Köszönőlevél

A bejegyzésben a “Leila” jeligére hallgató család köszönőlevelét olvashatják.