Éva keresetéből él a 7 tagú család

Éva és Miklós élettársi kapcsolatban élnek Bács-Kiskun megyében, öt gyermeket nevelnek. A férfi 4 éve szívbeteg, ami miatt munkaképtelen, nem tudja eltartani a családját.

A legnagyobb, 15 éves lányuk agyában idegi daganatot diagnosztizáltak, ami folyamatosan növekszik, ezért műteni kell. Emellett egy 12 éves lányról, egy 6 éves kisfiúról, és 4 éves ikerpárról gondoskodnak, két gyermekük súlyos hallássérült, hallókészüléket kell hordaniuk.

Miklós saját tulajdonú házában élnek, melyben víz és villany van, télen fával tudnak fűteni. Az édesanya, Éva egészségi állapota szerencsére rendben van, de nagy megterhelés egymagának a család eltartása és gondozása. A számlák befizetése után nagyon kevés pénzük marad élelemre, ruházkodásra. Szorgalmas gyermekeket nevel a család, a legnagyobb, betegséggel küzdő lányuk szakácsnak szeretne tanulni.

Amire szükségük van: tartós élelmiszer, ruhák a gyermeknek. Méreteik: a két legkisebb gyermek 112, a 6 éves kisfiú 126, a 12 éves lány M-es (160 cm), a 15 éves lány pedig L-XL (152 cm, 64 kg).

Pénzadományt bankszámlára tudnak fogadni. Kedves, szerény család, akiknek lelkileg és anyagilag is megterhelő a sok betegséggel együtt élni.  

Jelige: „Junior 20220525”

Share on facebook
Megosztás