Félkomfortos házba 3-as ikrek születnek

egg-container-1709039_960_720

Andrea (22) és Zoltán (40) 10 hónapos kisfiukat nevelik, Bács-Kiskun megye egyik községében. Januárban 3-as ikrekkel bővül a család. 

Komárom-Esztergom megyéből költöztek el, annak reményében, hogy szülőktől függetlenül is, teljes családi életet tudnak élni. Hitelre vásároltak egy 60 m2- es felújításra szoruló házat, a város központi részén, ám a pár életében a nehézségek, hamar megmutatkoztak.

Zoltán segédmunkásként dolgozik, szabadidejében Andreával ketten újítgatják házukat. Az áramot nemrég kikapcsolták, tv készülékük nem is volt. A házikót egy régi kályhával fűtik fel. Tűzifájuk kevés ugyan, de akad, valószínű, hamar elfogy, hisz Andrea és a kis Zalán egész nap otthon vannak. Ez lesz az első telük itt, és januárban érkeznek a 3-as ikrek.

Vágyuk, hogy a villanyt visszatudják köttetni, és a készülő babaszoba mellé egy fürdőt is ki tudjanak alakítani. Tartalékaik kimerültek. A hitel és a rezsi kifizetése után az egy főre jutó havi felhasználható összeg csupán 15.000 Ft. 

Andrea legnagyobb félelme, hogy a félkomfortos, áram és fürdő nélküli házba a gyámügy nem engedélyezi hazavinni az újszülötteket. Abba már bele sem mer gondolni, hogy az ikreknek a babakelengyét miből vásárolja majd meg. 

Amire szükségük lenne:

Zalánnak szívesen fogadnának 10 hónapos kisfiú ruhákat 86-92 méretben. Pelust 12 kg-ig, cipőcskét 17-es lábára, és játéknak is nagyon örülnének. 

Az édesanya az ikreknek (2 lány és 1 fiú) is szeretettel vár babaruha adományokat. Takarók, kiságyak és pelusok is szükségesek lesznek. Sorolja Andrea elcsukló, félelemmel teli hangon. Egy 3-as ikreknek való babakocsiról is álmodozik. 

Anyagi támogatást bankszámlára tudnak fogadni. 

Jelige: „1 kicsi 3 pici 20210929”

Share on facebook
Megosztás