Felújításra szorul a sérült fiú otthona

Katalin Balassagyarmathoz közel, egy kistelepülésen él. Az asszonynak három gyermeke van, közülük a legkisebb fiúnak a születéskor hátracsúszott a nyelve. Mivel nem mutatott életjeleket, újra kellett éleszteni. Ennek során a beszéd- és mozgásközpontja is megsérült. Zoltán jelenleg 26 éves.

Az édesanya minden lehetőséget megragadott. A fiú fejlesztése érdekében nagyon sok időt töltöttek el gyermekgyógyászati klinikán, 12 éves koráig egy Nógrád megyei gyermekotthon fejlesztését vették igénybe, majd 2 éven keresztül jártak nevelési tanácsadóba.

A fiú egészségéért folytatott küzdelemből az apuka teljesen kiszállt. 3 éve elváltak, azóta a volt férj nem támogatja a családot. A fiú állapota határozza meg mindennapjaikat. Katalin nem tud munkába járni, mert fiának egész napos felügyeletre van szüksége. Sajnos a fejlesztések nem segítettek, Zoltán sem beszélni, sem járni nem tud.

Amire szükségük van: a lakásuk felújításában kér segítséget Katalin. A járólapot cserélni kellene, a nyílászárók rosszul szigetelnek, a fürdőszoba is felújításra szorul. Lakásfelújítással kapcsolatos minden segítséget örömmel fogadnak. Télire tüzelő szükséges.

Az anyuka mindent megtesz, hogy felnőtt fia életét komfortosabbá tegye. Számukra egy kis segítség is hatalmas előrelépést jelent.

Jelige: Boldogabb élet 20230716

Share on facebook
Megosztás