Fürdőszoba kialakításához kér segítséget a fiatal pár, három generáció él egy fedél alatt

Attila és Verus Baranya vármegyében él, egy nagyon pici, pár száz lelket számláló falucskában. A családban két kisfiú nevelkedik, saját otthonuk nincsen, Verus szülei biztosítanak fedelet a fejük fölé.

A környéken nagyon nehéz a megélhetés, nincs munkalehetőség, a fiatal anyuka nem dolgozik, pedig nagyon szeretne. 8 általános végzettsége van, nagyon örülne, ha el tudna helyezkedni, várja a kínálkozó lehetőséget, amivel élhetne.

Attila 30 éves, végzettségét tekintve méhész, jelenleg egy gazdaságban dolgozik, ő jelenti a kenyérkeresőt a családban. Naponta 60 km-t ingázik az otthonuk és a munkahely között, mert közelebb nem talált megélhetési forrást.

Amivel segíteni tudsz:

A házban van villany, víz és internet is. Ami jelenleg a család legfőbb megoldandó gondja: a fürdőszoba hiánya, erre keresnek megoldást, kialakítása folyamatban van. Anyagi vagy építőanyagokkal való támogatás sokat lendítene a család helyzetén. Pénzadományt készpénzben, csekken tudnak fogadni.

A két kisfiú 4 illetve 7 éves. A nagyobb most kezdi az iskolát, a kisebb óvodás. Számukra ruhaneműk nagy segítséget jelentenének. Méreteik: 116-os ruha, 28-as láb, 134-es ruha, 30-as láb.

Tartós élelmiszer, a beiskolázáshoz tanszerek kellenének még.

A család legnagyobb kincse, erőforrása az egészség. Szerencsére betegségek nem árnyékolják be az életüket, a szülők teljes erőbedobással arra fókuszálnak, hogy kilábaljanak a nehézségekből, Verus is el tudjon helyezkedni és az életükbe nyugalom és anyagi stabilitás költözzön.

Jelige: „Mancsőrjárat 20230722

Share on facebook
Megosztás