Három gyermekét tartja el az autoimmun betegségben szenvedő anyuka

Bea, a 48 éves egyedülálló anyuka egyedül neveli három gyermekét egy Borsod megyei kisközségben. A négyfős család nagy anyagi szükségben él, az anyuka súlyos autoimmunbetegségben szenved. Egészségügyi dolgozóként elvesztette állását, ápolónőként a jelen helyzetben nem tud elhelyezkedni.

Majdnem elárverezték a családi házukat, amelyre anno a férjével közösen vettek fel hitelt. Mentőövet egy közeli ismerős nyújtott, kölcsön adott az édesanyának, hogy a bank felé rendezni tudja a tartozását. A baráti kölcsön visszafizetésének már lejárt a határideje, az összeg 1,3 millió Ft. Munkahelyének elvesztése óta nem tud törleszteni, közben a családi ház állapota is romlik, a tető beázik, a biztosító addig nem fizet, amíg nem javíttatja meg.

A három gyermek a középiskolai tanulmányait végzi, 21, 20 és 17 évesek. Remélhetőleg hamarosan már ők is hozzá tudnak járulni a család megélhetéséhez.

Bea jelenleg alkalmi munkákból próbál a felszínen maradni, havonta nagyjából 100.000 Ft-ot tud megkeresni, ez a gyermekek iskoláztatására, élelmezésére el is megy, tartalékuk nincsen.

Amire szükségük van: elsősorban a hitel kifizetésére szolgáló pénzadomány, amit bankszámlaszámra tudnak fogadni.

Jelige: „KisHerceg 20220728”

Share on facebook
Megosztás