Jelentős albérlet-elmaradást görget maga előtt az unokáit egyedül nevelő nagymama

Zala megyében, Keszthely vonzáskörzetében él Ilona, a 46 éves, fiatalos nagymama, aki egyedül neveli unokáit. A kislány 10 éves, a fiúk 11.5, illetve 13 esztendősek, tartós élelmiszerre, ruhákra lenne szükségük, továbbá az anyagi támogatás is rengeteget segítene a családnak.

A gyermekek anyukája sajnos nem tartja velük a kapcsolatot, az apukájuk néha látogatja őket, de alapvetően a mindennapok terhét Ilona viseli. Ő ezt édes tehernek nevezi, és élete ajándékának tekinti, hogy hozzá kerültek az unokák. 

Szerencsére az egészségi állapota megfelelő, munkaképes. Munkalehetőség van, Ilona takarítóként jó állásban van. A vírushelyzet és a válság miatt azonban bizonytalanná váltak a bevételei, és egyelőre nem tudni, mikorra várható javulás, miközben emelkednek a kiadásaik és a rezsiköltségeik is.

A család albérletben lakik és bár már csökkent a tartozás, az előző otthonuk bérlésből még mindig jelentős elmaradást görgetnek maguk előtt, a nagymama pedig aggódik, hogy miként tudják majd fizetni a megnövekedett rezsiköltségeket. Ilona szeretne a jövőben is a környéken maradni, hogy tovább végezhesse szeretett munkáját.

A családnak egyéb más tartozása, hitele nincs.

Amire szükség van:

Az anyagi támogatás sokat segítene a családnak, Ilona a bérleti díj törlesztésében kér segítséget, az összeg mehet közvetlenül a tulajdonosnak is, de neki is van bankszámlája, arra is tudja fogadni a pénzadományt, amely készpénzben és csekken is érkezhet.

Tartós élelmiszerekre, a gyermekek számára adományra is szükségük lenne. Ruha, illetve cipőméreteik: a kislányé 39-es cipő, illetve felnőtt M-es méretű ruha. A kisebbik fiú 39.5 cipő és S-es méret, a nagyobbik 38-as cipő, M-es ruha. Ilona 38-as cipőt és L-es ruhákat hord.

A fiúk nagy álma egy Playstation.

Ilona magának nem kért semmit. Szeretné összekovácsolni a gyerekeket, hogy felnőttként is szerető, gondoskodó emberek legyenek. Ez a missziója és ezért mindent megtesz, amit lehetséges.

Jelige: „Kiscsillag 20210324”

Share on facebook
Megosztás