Két kisgyermekével kezdene új életet a bántalmazott édesanya

A 26 éves Anett, Csongrád-Csanád megyében él két kisgyermekével, az 1 éves Petikével és a 2,5 éves Grétivel. Volt párja, aki bántalmazta őt, jelenleg előzetes letartóztatásban van.

Anett, gyermekeivel albérletben él egy 1,5 szobás, összkomfortos panellakásban. Sajnos itt csak májusig maradhatnak, de új bérletet még nem találtak. A lakás be van bútorozva, csupán a gyerekek ágyai és egy porszívó az, ami a sajátjuk, így az új albérletbe nem tudnak mást vinni magukkal. Az anyuka jelenleg otthon van a kicsikkel. Gréti ősszel kezdi az óvodát.

Bevételük jelenleg csak a gyes és a családi pótlék, összesen 80.000 Ft. Kiadásaik, az albérlet és a rezsi viszont havonta 100.000 Ft. Anett édesanyja, aki 4 órában dolgozik, havi 30.000 Ft-tal tudja őket segíteni. Délutánonként, amikor anyukája vigyázni tud az unokáira, Anett szeretne takarítói munkát vállalni, de sajnos egyelőre nem talált.

Amire szükségük van: új albérlet, elsősorban bútorozottan, amennyiben viszont üres, akkor bútorokkal is támogatni lehet őket. 4 órás munkalehetőség, tartós élelmiszerek (főleg vagdalt, pástétom), pelenka 5-6-7-es méretekben, popsitörlő, vitaminok, ruhák. Anyagi támogatást bankszámlára tudnak fogadni.

A gyerekek ruhaméretei:

Petike 80-86-os méretű ruhákat hord jelenleg.

Grétinek 110-116-os méretű ruhái vannak.

Az édesanya ruhamérete 2XL-es.

A történtek eléggé megviselték Anettet, de nagyon szeretne új életet kezdeni gyermekeivel.

Jelige: „Szép remények 20230222”

Share on facebook
Megosztás