Bútorozatlan lakásban él csecsemőjével és 4 éves kislányával az egyedülálló fiatal édesanya

komfort_nélküli_házban_él_csecsemőjével

Zala megyében, a Mura folyó szomszédságában él egy kisvárosban Judit, a 28 éves fiatal nő. Két kislányát egyedül neveli. Még állapotos volt a kicsivel, amikor az apa másutt kezdte keresni a saját boldogságát. Sajnos azóta sem tart fenn velük semmilyen kapcsolatot, se anyagi, se szülői támogatást nem biztosít gyermekei számára.

Judit és a lányok most költöztek át egy komfort nélküli házikóból egy önkormányzati lakásba. Korábbi lakhelyükön se víz, se gáz, se villany nem volt, a nagymama segítségével oldották meg a fürdést és a főzést.

Új otthonukat még be kell rendezni, a tűzhely kivételével minden szükséges háztartási gép és bútor hiányzik.

A két kis tündérke még nagyon kicsi, a nagyobb 4 éves, a picurka pedig mindössze 1 esztendős, Judit otthon van velük. A csecsemőnek sajnos egészségügyi problémája van: eddig életét epilepsziás rohamok kísérték, a diagnosztizálása még folyamatban van, jelenleg gyógyszert szed.

Az anyuka a gyermekek születése előtt gyári munkásként, illetve konyhai kisegítőként dolgozott.

Amire szükségük lenne: tartós élelmiszer, mosógép, hűtőszekrény, porszívó, bútorok, vízforraló, turmixgép.  Pénzadományt csak készpénzben tudnak fogadni.

A beszélgetés során azt szűrtem le, hogy egy nagyon erős, értelmes, jól kommunikáló nőtársamat ismerhettem meg. Bízom az összefogás erejében, és abban, hogy Judit és kislányai sorsa a segítségünkkel sokkal, de sokkal jobbra fordul!

Jelige: „Fény 20201203”

Share on facebook
Megosztás