Konyha nélküli albérletben élnek három gyermekükkel

Anita és párja egy Pest megyei kisközségben neveli három gyermekét, egy konyha nélküli, kétszobás bérelt házban.

A szülőknek nincs állandó munkahelye, az édesanya közmunkás, az apa alkalmi munkákat vállal (építőipari munkákban, térkövezésben jártas). Állandó szorongásban élnek, nincs folyamatos és annyi bevételük, ami elég a család megélhetésére.

Az albérlet kicsi, a két szobában nehezen férnek el öten. A konyha nincs felszerelve, nagy szükségük van konyhabútorra, konyhafelszerelési eszközökre, gépekre. Fával tudnak fűteni, amiből csak keveset tudtak vásárolni, így a hidegebb napokon még tűzifára is szükségük van. Hálásan fogadnak tartós élelmiszert és pénzadományt.

A szülők biztos munkahelyet keresnek, jelenleg alacsony keresetükből nehezen fizetik az albérletet és a számlákat, a gyerekek ruházkodására és sokszor az alapvető élelemre már nem marad pénz. Anita szeretne egy szép konyhát, ahol leültetheti a családját vacsoránál. Sokat foglalkoznak a gyerekekkel, szeretnének jobb körülmények között, nyugalomban élni.

Amire még szükségük van: család minden tagja örömmel fogad ruhákat és cipőket, a gyerekeknek játékokat, iskolaszereket, ágyneműt.

9 éves kislányuk szeret olvasni, rajzolni, szüksége van 128-134 méretű ruhákra és 32-33-as cipőre. A 7 éves kisfiú, labdázik, focizik, autózik, játékfigurákkal játszik, 122-128-as ruhákra, 31-32-es cipőre van szüksége. A 4 éves kislány örömmel színez, rajzol, mesét néz. Ruhamérete 104/116, cipőmérete 24-25.

A szülők alacsony, vékony testalkatúak, Anita ruhamérete XS, 36-37-es cipőt, Csaba 158-as ruhákat és 38-as méretű cipőt hord.

Jelige: „Konyha 20220217”

Share on facebook
Megosztás