A kislányát egyedül nevelő, beteg édesanya otthonteremtéshez kér segítséget

Egyedül, támogatás nélkül neveli 3 éves kislányát Nóra, a 30 éves, bántalmazó családból menekült, beteg édesanya.

A fiatal édesanya és gyermeke korábban Szombathely vonzáskörzetében élt, nemrég azonban lehetősége nyílt munkába állni egy webáruház munkatársaként, így Budapestre költöznek.

Nóri izomgyengeségben szenved, ez életminőségében és lehetőségeiben is korlátozza. Fontos, hogy környezetében könnyen elérje a tárgyakat, nem hajolgathat, nem tud sokáig egy helyben állni, vagy ülni, kímélnie kell magát. Egy súlyosan bántalmazó családból menekült el, semmilyen kapcsolatot nem tart fenn rokonaival. A gyermek édesapja nem fizet gyerektartást, és semmiben nem segíti a családot. Nórinak már sikerült a múlt árnyait maga mögött tudnia, most már a kislánya és saját életét, jövőképét szeretné szebbé, biztonságosabbá tenni.

Egyelőre egyetlen bevételi forrása a családi pótlék és a GYES. A kislányt egyedül neveli, mindenhová magával kell vinnie, segítsége nincs. A helyzetük jelenleg olyan súlyos, hogy a kislány olyan cipőt hord, amit már kinőtt, az édesanya pedig nagyon régóta nem vett magának ruhaneműt.

Amire a legnagyobb szükségük van: gyermekruhák 104-es méretben, 24-25-ös lábbelik. Tartós élelmiszer, paplan, ágyneműk. Pénzadományt bankszámlaszámra tudnak fogadni.

Nóri nagyon erős nő, de elfáradt az eddig megélt nehézségekben az elmúlt évek alatt. Kedves, összeszedett és tenni akaró, érzékeny lelkű nő.

Az összefogás és a hit erejével keressük a megoldást számukra.

Jelige: „Valahol végre otthon lenni 20220116”

Share on facebook
Megosztás