Már három műtéten esett át az agydaganatot leküzdő kisfiú

sony-2619483_960_720

Nógrád megyében, él Ferenc és felesége Noémi. Kisfiúk, Ábel 8 esztendős, de eddigi rövidke élete során nagyon sok szenvedés jutott neki osztályrészül, és rajta keresztül a szüleinek szintén.

Agydaganatot diagnosztizáltak nála, melynek következtében műtétek sorozatán kellett átesnie ahhoz, hogy esélyt kaphasson az életben maradásra. Szám szerint idén volt a 3. műtétje, mely remélhetőleg végleges sikert hoz magával. Jelenleg a rehabilitációs kezelések zajlanak, kemó illetve sugárkezeléses formában. A kezdeti mozgás és beszédképtelenség után jelentősen javul Ábel állapota, hamarosan magántanulóként folytathatja az életét.

Lakhatásuk jelenleg egy komfortos, jó állapotú családi ház, mely nem saját tulajdonú, de céljuk, hogy idővel megvásárolhassák.

Ferenc nemrég állandó munkalehetőséget kapott, 8 órában dolgozik egy gyárban. Fix bevételüket 130.000 Ft-os fizetése, a családi pótlék és az Ábel után járó ápolási segély adja. Noémi otthon van a kisfiúval.

Amire szükségük lenne: tüzelő, ennek biztosítása folyamatos gondot jelent. Pénzadományt bankszámlaszámra is tudnak fogadni. Amit még a nagyon szerény és kedves anyuka megemlített: a hűtőszekrényük elavult, nem hűt jól, cserére szorul.

Ferenc nagyon szorgalmas és törekvő, nagy segítség lenne számukra, ha tudnának vásárolni egy autót.

Jelige: „Esély az életre 20210929”

Share on facebook
Megosztás