Négy kisgyerekkel élnek egyetlen szobában, egy felújításra szoruló házban

A 6 tagú család Zala megye egyik nagyvárosában él, egy tatarozásra szoruló összkomfortos önkormányzati bérlakásban. Jelenleg csak az egyik szoba használható, a másikat teljesen fel kell újítani.

Az édesapa a COVID miatt elveszítette munkahelyét, azóta csekély jövedelmükből igyekeznek biztosítani négy kisgyermekük életét, sok tartozásuk ellenére is.

A lakás bérleti díja havi 25 ezer Ft, de a pandémia miatt felhalmozódott bérletidíj-tartozásukra további havi 22 ezer Ft-ot kell fizetniük (még nem tudták a törlesztést elkezdeni). Ezen felül a rezsiköltség havonta 35-40 ezer Ft kiadást jelent. Az édesapa, Miklós jelenleg csak alkalmi (általában kőműves) munkákat kap, melyből a havi jövedelmük jellemzően 100 ezer Ft.  Havi összbevételük a 4 kisgyermekük után járó támogatásokkal együtt 144.950 Ft. 

Emília és Miklós nagyon fiatalon lettek szülők, húszas éveik közepén járnak. Mindent megtesznek azért, hogy a gyermekeik normális körülmények között élhessenek, lehetőségeikhez mérten igyekeznek munkát vállalni. A 8 hónapos kislányukon kívül minden gyermekük jár bölcsödébe és óvodába.

Amire szükségük van:

  • Elsősorban a bérlakáson lévő tartozásukat (350 ezer Ft) szeretnék rendezni, melyhez az adományt készpénzben tudják fogadni.
  • Babakocsi a legkisebb gyermeküknek
  • Hűtőszekrény
  • Ruhák az egész család számára
  • Tartós élelmiszerek

Méretek: 

8 hónapos kislány: 86-os ruhaméret

3 éves kisfiú: 92-es ruhaméret, 24-es cipőméret. Nagy kedvence a Pókember.

5 éves iker kislányok: 104-es ruhaméret, 25-ös cipőméret. Nagyon szeretik Mickey egeret és Peppa Malacot. 

Édesanya: S-es ruhaméret, 38-39-es cipőméret

Édesapa: M-es ruhaméret, 42-es cipőméret

 

Jelige: AngyalSzemek_20220225

Share on facebook
Megosztás