Nem adja fel a 4 gyerekét egyedül nevelő édesanya

négy_gyermekét_egyedül_nevelő

Egy Baranya megyei település önkormányzati lakásában élnek immár öten, a 31 éves édesanya, Dóra és a 12, 7, 4 és a fél éves gyerekei. A családban mindenki egészséges, bár az anyuka gyakran küzd fejfájással.

A lakásban áram, víz, internet van, állapotán azonban volna mit javítani. A téli hideg ellen fatüzelésű kályha biztosítja a meleget.

Az összbevételük egy hónapban 93 000 Ft, sajnos ez kevés a lakhatásra és a megélhetésre. 4 éhes szájat kell jóllakatni nap mint nap és erre ebből az összegből nem futja.

A hideg idő hamar a nyakukon van, a téli tüzelő pedig nem biztosított számukra!

Nagyon fontos volna, hogy segítséget kapjanak tűzifa, élelmiszer és tisztítószer formájában, illetve szükségük lenne hűtőre és szekrényekre is.

Az idei iskola- és óvodakezdés is anyagi nehézségekbe ütközött. Szükség volna ruhákra, meleg kabátokra a gyerekeknek és az anyukának is.

 

Dóra összetartja a kis családot, a gyermekeivel szeretnének színes falfestéket és festő hengereket, hogy szebbé varázsolhassák kis birodalmukat.

Van saját bankszámlájuk, melyre pénzadományokat tudnak fogadni.

 

Dóra szinte egész felnőtt életét kisgyermekeiről való odaadó gondoskodással töltötte, minden erejével a talpon maradásért küzd.

Jelige: „Angyalkák4 20200924″

Share on facebook
Megosztás