Öten élnek az egyszobás albérletben, a középső gyermek fejlesztésére már nem telik a családnak

Enikő, a fiatal, 24 éves háromgyermekes édesanya és élettársa a fővárostól 100 km-re, Bács-Kiskun megyében élnek. A család otthonát egy apró albérlet jelenti, ami egyetlen szobából áll, itt élnek öten.

A fiatal család sok megpróbáltatáson ment már keresztül. Enikő elveszítette az édesanyját, hagyatéka, egy kis házikó jelenleg per tárgya, ezért nem vehették birtokba. A házban az áramot kikapcsolták, lakhatásra alkalmatlanná vált, így Enikőnek az akkor kétéves kisfiával és párjával albérletbe kellett költöznie.

Enikő egyik legnagyobb támasza az édesapja, rá mindenben számíthat, de anyagilag ő sem tud segíteni a fiataloknak.

Szerencsére a gyermekek édesapja rendelkezik munkahellyel, ha kell, három műszakban dolgozik, hogy eltartsa családját. A nehézségek miatt a fiatal pár kapcsolata eléggé hullámzó, feszült.

Második gyermekük 11 napos korában kritikus állapotban került kórházba, lélegeztetőgépre volt szükség a megmentéséhez. Szerencsére az állapota stabilizálódott, de el van maradva kortársaitól, folyamatos fejlesztésre szorulna. Az édesanya teljes mértékben közreműködő, szeretne mindent megtenni gyermekéért, de a hónap második felére elfogy a pénzük, nem tudja az utazási kiadásokat, a szükséges költségeket fizetni. A kicsinek tejallergiája és gluténérzékenysége is van, ezért tejmentes étkezésre van szükségre, ezek az élelmiszerek extra költséggel járnak, így nagyon örülnek a család az ilyen jellegű támogatásnak is.

Amire szükségük lenne: pénzadományt tudnak bankszámlán keresztül is fogadni.

A gyerekeknek:
Az 5 éves fiúcska óvodás, imádja a Bing nyuszit, kisautókat, autós meséket. Ruhamérete 110-es, lába 26-os.
A 3 éves kisfiú még nem jár. 98-as ruhákat hord, cipőmérete 25-ös. Szereti az autós játékokat.
A legkisebb, 5 hónapos baba 68-as ruhácskát hord.

A családot a rend, a tisztaság és a nyugalom jellemzi. Sorsukat próbáljak méltósággal kezelni és mindent megtenni egy jobb jövőért a kis család számára.

Jelige: „Az élet showja 20221125”

Share on facebook
Megosztás