Súlyosan bántalmazó kapcsolatból menekült el négy gyermekével az édesanya, mindenüket hátrahagyta

Egy testileg és lelkileg bántalmazó kapcsolatból Heves megye megyeszékhelyére menekült a 34 éves, négy gyermekes édesanya.

Élettársa a múltban már többször bántalmazta, bezárta, fenyegette. A legutóbbi alkalommal olyan súlyosan, hogy Dóra azonnal menekülni kényszerült, gyermekein kívül semmit nem vitt magával. Testvére fogadta be őket, aki szüleik házában élt a saját családjával, de ők időközben elköltöztek. Így most csak Dóra és gyermekei lakják a bútorozatlan ingatlant, amely ugyan két különálló épületből áll, de csak az egyik lakrész komfortos. A korábbi nyári-konyha felújítása, a jelenleg életveszélyes tető rendbehozatala, lakhatóvá tétele jelentené a legnagyobb segítséget Dóráék számára.
Az édesanya jelenleg munkát keres, bevétele 93 ezer Ft, ami a főállású anyaként járó támogatásból, illetve a családi pótlékból adódik össze, amit a 4 gyermek után kap.

Amire szükségük van: tartós élelmiszer, hűtőszekrény, pénzadomány (bankszámlára tudják fogadni), melyből a ház- és fürdőszoba felújítását végeznék el, bútorok, ruhanemű, cipő (tornacipő – jelenleg zokniban végzik el a feladataikat a gyerekek), tanszerek, tablet vagy mobiltelefon a tanuláshoz.

Gyerekek méretei:
6 éves kislány: 140-es ruha, 33-as cipő
7 éves kisfiú: 156-os ruha, 37-es cipő 
9 éves kislány: 156-os ruha, 37-es cipő
11 éves kislány: 140-es ruha, 35-ös cipő

A gyermekek legnagyobb vágya az, hogy édesanyjukkal boldogságban, szeretetben és biztonságban.

Jelige: „Málnabokor 20221010

Share on facebook
Megosztás