Sürgős segítséget kér a 6 gyermekes család

Erika és János Hajdú-Bihar megyében nevelik 6 gyermeküket, saját tulajdonú 3 szobás összkomfortos, de meglehetősen rossz állapotú családi házukban.

A fürdőszobát teljesen fel kell újítani, a bejárati ajtót és két ablakot is cserélni kell. Nemrégiben csőtörésük volt, amelynek helyreállítási munkálatait nem tudják kifizetni, és az elfolyt víz kifizetése is nagy problémát jelent számukra. Az édesapa, János egészséges, aktívan dolgozó, erőn felül próbálja keresetéből eltartani családját. Feleségét, Erikát már háromszor műtötték gerincsérve miatt, ami megakadályozza abban, hogy dolgozni tudjon.

A házaspár hat gyermeket nevel, két fiút és négy lányt. A 10 éves ikerlányaik közül egyikük testi fogyatékos, végtagrövidülést és törpenövést diagnosztizáltak nála. Mivel vesedaganat kialakulása is valószínűsíthető a kislánynál, ezért 3 havonta kontrollra kell vinni. A két idősebb gyermek bolti eladónak tanul, a többiek általános iskolások, a 12 éves szociális gondozó szeretne majd lenni.

A család hiteltartozása is van, aminek kifizetése után alig marad megélhetésre a családi kasszában.

Amire szükségük van: elsősorban pénzadomány, amelyet bankszámlán tudnak fogadni. További segítséget kérnek a csőtörés okozta károk helyreállításában, akár személyes, szakemberi segítség formájában is, és a fürdőszoba felújításában, ajtó-, és ablakcserében.

Erika és János rendkívül összetartó családban nevelik gyermekeiket, mindannyian szorgalmas, dolgos, segítőkész emberek.

Jelige: „Támogatás 20220510”

Share on facebook
Megosztás