Szerény körülmények között él három generáció egy fedél alatt

bicycle-789648_960_720

A Somogy megyei Nagyatád vonzáskörzetében él Sári, a fiatal, 24 éves édesanya és családja.

Lakhatásuk megoldott, Sári élettársa családjáé az a családi ház, ahol jelenleg élhetnek. A beteges szülőket támogatják, ápolják viszonzásul, gyógyszer és járulékos költségük jelentős emiatt. A fiatal szülők egy szobában laknak a gyermekekkel.

Sári és párja egészségesek. A két kisfiú 5, illetve 2,5 éves. A nagyobbik fiúcska tartósan beteg, asztmás, szükségük lenne egy sóoldatos készülékre, amely az állapotát stabilizálná, illetve segítené a kezelését. A kisebbik fejlődésében elmaradott, neki fejlesztő játékokra, a terápiához pedig anyagi segítségre lenne szükség.

Sári jelenleg gyesen van a kisebbik kisfiúval, érettségire készül. Párja egy vágóhídon dolgozik. A család összbevétele havi 250 ezer Ft, ezt kell beosztani a hat fős családnak. A nagyszülők gyógyszerei havonta 18-20 ezer Ft-ba kerülnek.

Törekvő, sorsuk jobbra fordulásáért tenni akaró családról van szó. Hiteltartozásuk, adósságuk, közműtartozásuk nincsen, egy Provident-kölcsönt törlesztenek.

A gyermekek nagyon szeretnek a szabadban játszani, szívesen fogadnának a számukra kültéri játékokat, kerékpárt, rollert.

Ezen felül tartós élelmiszerre, tisztálkodószerekre, háztartási cikkekre, illetve pénzadományra lenne nagy szükségük. Ez utóbbit bankszámlaszámra is tudnak fogadni.

Aki ruha vagy cipő adományt küldene a gyermek részére, jelezze, megküldjük az aktuális méreteiket.

Jelige: „Összetartozás_20210413

Share on facebook
Megosztás