Támogatásért jelentkező

Tisztelt Támogatást kérő!

 

Olyan lehetőséget kínálunk, amely segítséget nyújthat nehéz helyzetbe került családoknak. Amennyiben a helyi családsegítő szolgálat néhány mondatos összefoglalást ír az önök élethelyzetéről, egyúttal ajánlást küld nekünk, támogatóra lelhetnek!
Ezzel hozzájárul ahhoz, hogy a – nevek megváltoztatásával, majd adatvédelmi nyilatkozatuk visszaküldésével – történetük olvasható lesz a honlapunkon.

Mi – a honlap önkéntes munkatársai és működtetői – nem küldünk pénzt, sem adományt.

A honlapon levő történetet olvasva választhatja ki önöket támogató.

JELENTKEZÉS:

Kérjük, olvassa el az alábbiakat, mielőtt levelet ír nekünk, hogy kiderüljön, valóban megfelel-e a feltételeknek!

1. Szegénységben, mélyszegénységben élnek és legalább egy kiskorú, vagy ellátásra, gondozásra szoruló nagykorú gyermeke van a családban.

– Ha ön olyan szülő, akinek fő célkitűzése a gyermekének, gyermekeinek való segíteni akarás és a család jobb életkörülményeinek elősegítése.

– Ha lehetséges a telefonos együttműködés önökkel, mint szülőkkel, mert csakis így kerülhetnek adatbázisunkba (ezért kérjük, adják meg telefonszámukat).

2. Amennyiben ön és családja mindezeket el tudják magukról mondani, kérjük, keressék fel a helyi családsegítő központot, a családsegítőjüket, hiszen kizárólag leinformálható, ajánlásra érkezett családokat ajánlunk ki a támogatóknak. Ez nagyon fontos, ezzel védjük a támogatókat, hiszen enélkül bárki támogatott lehetne.

 3. A helyi családsegítő központnak kell felvennie velünk a kapcsolatot és ajánlani családjukat

(segitekegycsaladot@gmail.com).

4. Ezt követően mi elküldünk egy adatvédelmi hozzájárulási nyilatkozatot.

5. Miután ön, vagy a családsegítő ezt visszaküldte postai úton (lesz a levelünkben egy felbélyegzett, megcímzett boríték), munkatársunk fogja önt keresni telefonon, hogy személyesen is elmondhassa beszámolóját és azt, hogy milyen segítségre lenne szükség.

6. Ebből összeállítjuk a történetét, ami felkerül az oldalra, természetesen álnéven, hiszen a valódi nevét csak a támogató(k)nak adjuk ki.  https://segitekegycsaladot.hu/nekik-segithetsz/

(Az álnevet, illetve a jeligét is önnek/önöknek kell kitalálni.)

Az első támogatástól kezdve kilenc hónapig látható egy történet az oldalon, majd bízva abban, hogy addig elegendő segítséget kaptak, lehetőséget adunk másoknak is.

A kérésünk tehát annyi, hogy ne nekünk írjon, hanem keresse fel a helyi családsegítő központot, és először az ő ajánlásukat igényelje!

 

További minden jót kívánunk:

A Segítek Egy Családot csapata