Támogatásért jelentkező

Tisztelt Támogatást kérő!


Olyan lehetőséget kínálunk, amely segítséget nyújthat nehéz helyzetbe került családoknak. Amennyiben a helyi családsegítő szolgálat néhány mondatos összefoglalást ír az önök élethelyzetéről, egyúttal ajánlást küld nekünk, támogatóra lelhetnek!
Ezzel hozzájárul ahhoz, hogy a – nevek megváltoztatásával, majd adatvédelmi nyilatkozatuk visszaküldésével – történetük olvasható lesz a honlapunkon.

Mi – a honlap önkéntes munkatársai és működtetői – nem küldünk pénzt, sem adományt.

A honlapon levő történetet olvasva választhatja ki önöket támogató.

JELENTKEZÉS:

Kérjük, olvassa el az alábbiakat, mielőtt levelet ír nekünk, hogy kiderüljön, valóban megfelel-e a feltételeknek!

1. Szegénységben, mélyszegénységben élnek és legalább egy kiskorú, vagy ellátásra, gondozásra szoruló nagykorú gyermeke van a családban.

– Ha ön olyan szülő, akinek fő célkitűzése a gyermekének, gyermekeinek való segíteni akarás és a család jobb életkörülményeinek elősegítése.

– Ha lehetséges a telefonos együttműködés önökkel, mint szülőkkel, mert csakis így kerülhetnek adatbázisunkba (ezért kérjük, adják meg telefonszámukat).

2. Amennyiben ön és családja mindezeket el tudják magukról mondani, kérjük, keressék fel a helyi családsegítő központot, a családsegítőjüket, hiszen kizárólag leinformálható, ajánlásra érkezett családokat ajánlunk ki a támogatóknak. Ez nagyon fontos, ezzel védjük a támogatókat, hiszen enélkül bárki támogatott lehetne.

 3. A helyi családsegítő központnak kell felvennie velünk a kapcsolatot és ajánlani családjukat

(segitekegycsaladot@gmail.com).

4. Ezt követően mi elküldünk egy adatvédelmi hozzájárulási nyilatkozatot.

5. Miután ön, vagy a családsegítő ezt visszaküldte postai úton (lesz a levelünkben egy felbélyegzett, megcímzett boríték), munkatársunk fogja önt keresni telefonon, hogy személyesen is elmondhassa beszámolóját és azt, hogy milyen segítségre lenne szükség.

6. Ebből összeállítjuk a történetét, ami felkerül az oldalra, természetesen álnéven, hiszen a valódi nevét csak a támogató(k)nak adjuk ki.  https://segitekegycsaladot.hu/nekik-segithetsz/

(Az álnevet, illetve a jeligét is önnek/önöknek kell kitalálni.)

Az első támogatástól kezdve fél évig, majd (ha szükség van rá) még három hónapig látható egy történet az oldalon, majd bízva abban, hogy addig elegendő segítséget kaptak, lehetőséget adunk másoknak is.

A kérésünk tehát annyi, hogy ne nekünk írjon, hanem keresse fel a helyi családsegítő központot, és először az ő ajánlásukat igényelje!


További minden jót kívánunk:

A Segítek Egy Családot csapata