Terhességi komplikáció miatt állandó gondozásra szorul a fiatal édesanya

Komárom-Esztergom megyében él a 22 éves Izabella, akinek várandóssága során olyan súlyos B-vitamin hiány alakult ki, hogy szervezete teljesen leépült, és 24 órás gondozást igényel.

Izabellát vészes hányás kínozta, azonban sajnos csak későn ismerték fel ezt a vitaminhiányt, így mire kezelésre került sor, a szervezete teljesen leépült. Így őt magát és 2 hónapos kisbabáját édesanyja, a 45 éves Judit gondozza. Dolgozni sajnos nem tud (pedikűrös volt), hiszen lánya és unokája állandó ápolást igényelnek, de van egy 16 éves fiúgyermeke is. Az egyetlen kereső a családban a férje, János, ő egy építőipari vállalkozó mellett végez burkolói munkát.

Egy 50 m2-es, 2 szobás, összkomfortos házban élnek mindannyian, télen kályhával, fával fűtenek. A család ilyetén bővülése miatt nehezen is férnek el, anyagilag pedig nagyon megviselte a családot, hogy Judit elvesztette az állását. Egy fizetésből öten nem tudnak megélni, Tv-, internet-, és telefonszámla tartozásaik vannak, amelyeket mielőbb szeretnének rendezni. János fizetése elmegy a rezsire, a fára, hogy tudjanak fűteni, élelemre sem marad annyi, amire szükségük lenne. A kicsinek az alap kellékeket meg tudták venni, egy babakocsinak és hordozónak azonban örülnének.

Amire szükség van: tartós élelmiszer, anyagi támogatás, a kicsinek babakocsi és hordozó.

Juditnak komoly nehézség, hogy lányát és unokáját ápolnia kell, de mindent megtesz azért, hogy Izabella mielőbb felépüljön, így mindannyiuk élete rendben mehessen tovább. Ebben az átmeneti helyzetben hálásan fogad segítséget.

Jelige: „Evolett 20230108”

Share on facebook
Megosztás