Új ablakokra vágyik a 4 gyermekes dolgos család

negy-gyermekes-csalad

A család Baranya megyében, Pécsen él, 4 kiskorú gyermekével. A gyerekek 14, 13, 11 és 2,5 évesek. A 11 éves kisfiú nyúlszájjal született.

Egy önkormányzati lakásban élnek, ami nagyon rossz állapotban volt, mikor megkapták. Rengeteg időt, munkát és persze pénzt kellett ráfordítani, hogy lakhatóvá válhasson. Az ablakok még mindig nagyon rossz állapotban vannak, cserére szorulnak.

A lakás komfortos, van víz, villany, fürdőszoba, mosógép, hűtő, kályha, és még internet is, amihez rendelkezésre áll egy asztali számítógép.

Az édesapa kőművesként dolgozik, alkalmi munkái vannak, de a biztos jövedelemhez szükség lenne állandóságra. Az édesanya most állt újra munkába, varrónőként dolgozik.

A fiúk szeretnek focizni, a nagylány pedig korcsolyázni. Ruhaméreteik: a 14 éves lány 38-39-es cipőt, 164-170-es ruhát hord, a 13 éves fiú 40-es cipőt, 164-152-es ruhát. Szívesen fogadnak ruhát a kisebbeknek is.

 

Amire szükségük lenne: pénzadomány (bankszámlaszám van), a gyerekeknek ruha és cipő, egy ruhásszekrény a fiúknak.

 

Egy dolgos család az övék, akik szeretnék kifizetni a 1,5 millió forintos adósságukat és egy saját családi házhoz jutni, hogy megteremthessék a gyerekeknek a megfelelő biztonságot.

Jelige: „Gyerekek 20200719”

Share on facebook
Megosztás