Új életet kezdene a bántalmazó kapcsolatból kilépett édesanya

Krisztina egy Csongrád-Csanád megyei városban albérletben él két lánygyermekével, egy 1,5 szobás, összkomfortos téglalakásban, melynek havi díja és a rezsi a fizetése nagy részét elviszi. Az édesanya korábbi élettársa súlyosan bántalmazta őt, melyből maradandó sérülései keletkeztek. Szerencsére sikerült kilépnie ebből a kapcsolatból és most szeretne új, nyugodt életet teremteni magának és gyermekeinek.

A 35 éves Krisztina jelenleg egy rózsatermesztőnél dolgozik, egyébként virágkötő és grafikus végzettsége van, sőt hosszabb ideig dolgozott egy lovardában is. Szeretne a szakmájának megfelelő állást találni, hogy örömmel végezhesse a munkáját. A fizetésén kívül csak a családi pótlék a bevételi forrása, gyerektartást egyelőre nem kap, minden terhet egyedül visel. Most új albérletet keres Szeged környékén, lehetőség szerint havonta max. 80-90.000 Ft-ért.

Nagyobb lánya már első osztályos a középiskolában, ahol cukrásznak tanul. Kollégista, így csak hétvégén van otthon, utaznia kell és sajnos a kollégiumi díj is elég magas. Nagyon érdekli a szakma, emellett zenét hallgat és kalandregényeket olvas.

Krisztina kisebb gyermeke 4 éves, ő kiscsoportos az óvodában. Ő Disney meséket szeret nézni és imádja a zenét, a táncot, tánc órákra is jár az óvodában. Sajnos a nehéz helyzet miatt kb. 1 hónapja pszichés problémák jelentkeztek nála.

Amiben segítségre van szükségük: elsősorban pénzadomány, amit bankszámlára tudnak fogadni, emellett örülnének ügyvédi segítségnek, illetve a kislány pszichés problémái miatt pszichológus segítségére is szükség van.

A gyerekeknek ruhákat is elfogadnak: a nagylány 16 éves, M-L méretű ruhákat hord és 38-as méretű cipőt, a kislány 4 éves, 110-116-os ruhamérete és 26-27-es cipőmérete van. Az édesanya szívesen dolgozna a szakmájában, az ebben való segítségnek is nagyon örülne.

Krisztina szeretné elfelejteni a múlt nehézségeit, egy nyugodt, örömteli életet teremteni családjának. Lányaiért mindent megtesz, ők a legfontosabbak az életében. Bízik benne, hogy talpra tudnak állni és átlendülnek a nehézségeken.

Jelige: „Szívecske 20221220”

Share on facebook
Megosztás