Víz nélkül maradhat a hat gyermekes család

víz_nélkül_maradhat

A beteg, 34 éves, 6 gyermekes édesanya visszatérő migrénnel küzd, és van egy csomó a hasában. Élettársával együtt neveli 6 gyermeküket Baranya megyében, Pécsen. Önkormányzati kis udvaros, 2 lakószobás, kis konyhás, kis fürdőszobás családi házban laknak nyolcan. Fával fűtenek.

Jövedelmük János keresete, ami 90.000 Ft, a családi pótlék, és a Gyes. Sajnos tartoznak 38.500 t lakbérrel, 50.000 Ft vízszámlával, az internetet már kikapcsolták, Telekom tartozásuk 50.000 Ft.

Elég nehéz munkát találniuk, mert nem fejezték be a 8 osztályt. AZ édesanya korábban évekig a Máltai szeretetszolgálatnál dolgozott a konyhán, és takarított is. Ismét dolgozna, interjúkra jár. János segédmunkásként dolgozik, mindig vállal munkát, amikor lehet.

Gyermekeik, a hat fiú egészséges, szeretnek focizni, bokszolni, 2,10,11,13,14, és 16 évesek.

 

Amire szükségük lenne: pénzadomány (bankszámla van) a tartozások kifizetésére, az 50.000 Ft-os vízszámla a legfontosabb, mert októberben kikapcsolás fenyegeti őket, és ettől nagyon félnek. A fiúknak ruhára, cipőre lenne szükség, 36- 38- 41 és 42-es méretben, valamint a kicsinek pelenka kellene. Nagyon kellene 2 db. kihúzhatós (sarok) kanapé. Az egyiken a két nagyfiú, a másikon a 2 szülő és még 2 gyermek aludna. Kellene még hűtő, sütő és mikró is.

Az édesanya nagyon kedves, életre való, dolgos nő. Szívesen dolgozna bármit, akár éjszaka is, vagy délután, mikor alszanak a gyermekek. A hatalmas nehézségeik ellenére is összetartanak, és nem adják fel.

Jelige: „Madárka 20200922”

Share on facebook
Megosztás